[歌词乐评] [03-26] 完美男人守则 中文歌词

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册

x
Hey sexy! Baby girl you know  
I’m feeling your style  
Hey foxy! You know I wanna ride with you so  
tell me boo your down (1repeat)  

My Boy  Don’t Understand   
眼睛盯着我不要害羞
男生那么多 要几个才足够  到底谁是最好的
完美守则必须遵守
要宠爱我  永远疼我不能犯错
要相信我  答应的事都要去做
要想念我  梦里也要能见到我  
在你的心里面 只能够有我

现在开始注意了  完美男人的守则
(如果)命中的你来到了  心跳就是下一秒钟
(条件)其实不用那么多  傻傻的你还不开口
Hey sexy! Baby girl you know I’m feeling your style  
Hey foxy! You know I wanna ride with you so tell me boo your down (1repeat)  

My Boy  Don’t Understand  
眼神交流中 电流通过
那么多男生 有一个就足够 决定你是属于我  
Baby  完美守则必须遵守

要宠爱我  永远疼我不能犯错
要相信我  答应的事都要去做
要想念我  梦里也要能见到我  
在你的心里面 只能够有我

副歌:
(如果)命中的你来到了  心跳就是下一秒钟
(条件)其实不用那么多  傻傻的你还不开口

Show me your feeling from head to toe
Your eyes, mind, body and soul  
I wanna taste it all
Big tone never to see for store
So when I say I got you, you got me like I do
Baby you’re my melody
Let’s all connect Up here,  
you can make the perfect harmony
I lay it all down for grabs,  
Shorty How do you want it,  
I got charms like nothing can come between us

沙发!!!支持支持~~~希望可以快点听到全部

谢谢分享拉,,

支持LZ,谢谢!

支持~!s:14

宇智波¢斑

有这工夫给姐姐刷刷人气好不?  姐姐现在排25!!!!!!!!!!!!

谢谢!

支持,我喜欢!

支持,我喜欢!

支持,我喜欢!

我也喜欢s:26